Wie zijn wij

Van Klinken Vakschilders is een jong en eigentijds schildersbedrijf uit Leerdam. Met een heldere filosofie en een persoonlijke benadering met de nadruk op betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen en producten. 

Voor wie?

Mijn schildersbedrijf is gespecialiseerd in particulier schilderwerk en voert al uw buiten- als binnenwerk (denk aan wandafwerking) met enthousiasme en betrokkenheid uit. Daarnaast verzorg ik ook schilder werk voor bedrijfspanden, appartementen(complexen) etc. U lees meer over mijn diversiteit aan diensten op de pagina Werkzaamheden. En uiteraard vertrek ik niet voordat uw project naar volle tevredenheid is uitgevoerd!

AF Erkend

Als AF erkend Schilder voldoe ik aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen die u de zekerheid geven dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Ik denk mee, voorzie u van degelijk en onafhankelijk advies en hanteer een glashelder prijsbeleid. Wel zo prettig! Voor meer informatie over dit onderwerp, zie het nieuwsartikel AF-Erkend, wat betekent dit voor u als klant? Verder verwijs ik u graag naar mijn vermelding op de website van AF-Erkend, waarbij ook alle klantreviews vermeld staan. 

Wij werken o.a. met
sigma
progold
pure and original
3m
boonstoppel
avis