Werkzaamheden

 Wij verzorgen diverse werkzaamheden voor particulier en (klein- tot midden)bedrijf. 

Binnenschilderwerk

binnenschilderwerk

Of u nu een modern appartement, een eengezinswoning of een oude boerderij heeft, de hand van een vakman doet wonderen. Vaak heeft het schilderen van een muur of plafond binnenshuis een decoratieve functie, maar het kan juist ook gedaan worden om kwetsbare plekken te beschermen zoals een trap of vochtige omgeving zoals de badkamer.

Buitenschilderwerk

buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het niet alleen om het verfraaien, maar ook om het beschermen van oppervlakken als hout, steen en metaal. Met goed schilderwerk blijft het exterieur van uw huis of bedrijfspand in goede staat en voorkomt u houtrot, vervuiling, slijtage, corrosie en erosie (bij metalen). Uiteraard geef ik u met alle plezier kleur- en materiaaladviezen, zodat uw woning perfect uit de verf komt!


Spuitwerk

spuitwerk

Uw schilderwerk of sauswerk kan ook gespoten worden. Dankzij geavanceerde apparatuur wordt de verfnevel tot een minimum beperkt. Daardoor hoeft er ook maar weinig te worden afgeplakt. Dankzij deze techniek kan er een stuk sneller gewerkt worden, want vaak is 1 laag verf voldoende! U heeft daardoor weer snel toegang tot de ruimte.


Houtrotreparatie

houtrotreparatie

Wanneer er houtrot wordt geconstateerd, is het belangrijk dat dit vakkundig wordt gerepareerd. Allereerst is het belangrijk dat de houtrot volledig verwijderd wordt en dat de reparatie volgens de voorschriften uitgevoerd wordt. Dit vraagt ervaring en kennis van de juiste materialen.


Glaszetten

glas zetten

Van Klinken Vakschilders verzorgt ook het plaatsen van glas. Het vervangen van enkel glas door dubbelglas en HR++ is met de energieprijzen van deze tijd al snel rendabel. Bovendien dringen geluiden van buiten minder gemakkelijk door naar binnen en heeft u veel minder last van condens op de ruiten.

Vrijwel ieder soort glas is leverbaar en voldoet aan de geldende NEN-normen en/of NPR richtlijnen. Onze leveranciers leveren onder andere: enkel glas, brandwerende beglazing, isolerende beglazing, veiligheidsglas (gelaagd of gehard), geslepen glas, spiegels, monumentenglas...Eigenlijk is alles mogelijk!

Wij werken o.a. met
sigma
progold
pure and original
3m
boonstoppel
avis