Wie zijn wij

Van Klinken Vakschilders is een jong en eigentijds schildersbedrijf uit Leerdam. Met een heldere filosofie en een persoonlijke benadering met de nadruk op betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen en producten. 

Voor wie?

Mijn schildersbedrijf is gespecialiseerd in particulier schilderwerk en voert al uw buiten- als binnenwerk (denk aan wandafwerking) met enthousiasme en betrokkenheid uit. Daarnaast verzorg ik ook schilder werk voor bedrijfspanden, appartementen(complexen) etc. U lees meer over mijn diversiteit aan diensten op de pagina Werkzaamheden. En uiteraard vertrek ik niet voordat uw project naar volle tevredenheid is uitgevoerd!

Wij zijn aangesloten bij de vakorganisatie De Betere Schilder, waardoor wij getoetst worden op kwaliteit. Als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

 

Wij werken o.a. met
sigma
progold
pure and original
3m
boonstoppel
avis